Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A harmadik szem képes leírás - Szem.tlap.hu
részletek »

A harmadik szem - Szem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szem.tlap.hu » A harmadik szem
Keresés
Találatok száma - 5 db
A homlokcsakra

A homlokcsakra

A homlokcsakra a lélek színhelye. Ez vezérli a meditációt, az elmélkedés irányát, az intuíciót. A harmadik szem magában hordja a hatodik érzék képességét, ezzel olyan dolgokra érzünk rá, amire általában nem szoktunk. A harmadik szem a - hinduizmusra támaszkodva - a fénnyel kapcsolatos. A fényhez való kötődés az emelkedett világokkal való kommunikációt és ennek tudati aspektusát hangsúlyozza ki. Ha nyitva van a harmadik szemed, akkor tovább látsz önmagadnál.

A kilenc szemtípus spirituális oldala

A kilenc szemtípus spirituális oldala

Az Enneagram rendkívűl pontos leírást képes nyújtani pszichológiai szemszögből is az emberi személyiségről. A kilenc fő személyiségtípusnak azonban a spirituális jellegét is képes megmutatni, révén maga is szellemi eredetű.

Láss a harmadik szemmel

Láss a harmadik szemmel

Óvodás koromban gyakorta láttam szellemlényeket a szobámban, de a szüleim csak legyintettek, és vigasztaltak, ha álmaimba visszatértek az alakok. Megmutattam a szőnyegen futó csíkokat is, akkor még nem tudtam, hogy földsugárzás vonalak, ám azokat sem látták.

Lélekkristály és a harmadik szem

Lélekkristály és a harmadik szem

Sötét erők üzleti érdekek mentén szándékos félelmet ültetek az emberek szívébe, s ezzel éket vertek Isten és az emberek közé. Az ék pillanatnyilag még jól tartja egy látszat világ, látszat színfalainak kellékeit. A pénz karvalya minduntalan belemélyeszti karmait az emberek üres zsebébe és kéjjel kotorász ott, a még megmaradt fillérek után kutatva. Az emberi civilizáció majd egésze mondhatni ilyen korképet mutat. Tombol a világ. Az emberi faj eszeveszetten hajszol értékesnek hitt értéktelen dolgokat, olyan tébolyultan és szeretetnélküliségben, amire eddig aligha volt példa történelme folyamán. Az emberek szemére mindeközben egyszerre a reménytelenség a kapzsiság és ego szőtte sötét hályog nőtt, ami alól már szinte képtelenek meglátni a napot.

Pszichológiai akadémia

Pszichológiai akadémia

Az utóbbi időben valami hihetetlen módon megszaporodtak azok az emberek, akik látóknak tartják magukat. Ezek az emberek sok mindent mesélnek múltról és jelenről. Nem véletlenül írom a mesélnek szót. Nehogy valaki is arra gondoljon, a delphoi jósnők késői leszármazottai megszállták a Kárpát-medencét vagy esetleg ők inkarnálódtak ide tömegesen.

Tuti menü