Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Smink, Sminkelés képes leírás - Szem.tlap.hu
részletek »

Smink, Sminkelés - Szem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szem.tlap.hu » Smink, Sminkelés
Keresés
Találatok száma - 6 db
Hogyan kell sminkelni?

Hogyan kell sminkelni?

Használjunk természetes anyagokból készült termékeket! Mindig alkalomhoz illő sminket készítsünk, mert lehet akármilyen tökéletes a végeredmény, mégis ellenkező hatást válthat ki egy oda nem illő szituációban. Legalább egyszer kérjük ki egy szakértő véleményét, és kérjük, hogy mutassa meg az általa használt praktikákat! Soha ne felejtsük el a sminkelés végén egy ecsettel eltávolítani a lehullott, felesleges festéket! Ügyeljünk rá, hogy ne kerüljön smink a szemünkbe, illetve a szánkba, ha megtörtént azonnal távolítsuk el! Ha érzékeny a szemünk a festékekre, akkor szemcseppel csökkenthetjük az irritáció esélyét. Nem csak a smink felvitele, de annak alapos eltávolítása is rendkívül fontos bőrünk szépségének megőrzéséhez.

Hogyan sminkeld magad?

Hogyan sminkeld magad?

A hölgyek saját magukat tanulják meg helyesen sminkelni, színanalitikai típusukat figyelembe véve megtanulják segítségemmel a natúr sminket, az alkalmi (buli) sminket, a nappali sminkelés fortélyait, és betekintést nyújtok a menyasszonyi sminkelés fortélyaiba is. Tőlem ellesheted azokat a titkokat és fortélyokat, melyektől igazán jó, és harmonikus lesz a sminked !!!

Smink és lemosó

Smink és lemosó

Nyugtató, hidratáló krémek a vörösséggel illetve hajszálértágulatokkal társult érzékeny arcbőr és szemkörnyék ápolására. Az érzékeny bőrre kifejlesztett krémek azonnal csillapítják a bőr irritációját, enyhítik és megelőzik a vörösség kialakulását.

Sminkelés lépésről lépésre

Sminkelés lépésről lépésre

Sok nőt érdekel, hogyan kell megfelelően alkalmazni a sminket. Íme egy teljes sminkelési útmutató. A bőrtisztítás fontos része a bőrápolási rutinnak. A tisztítókrémek mélyen a bőr pólusaiban hatnak és szerves részét képezik a bőr ellenálló képességének a különböző vegyi anyagokkal szemben, amelyeknek arcunk ki van téve. Keress egy olyan tisztítókrémet, amely megfelel a bőrtipusodnak.

Szuromi Veronika

Szuromi Veronika

Szuromi Veronika vagyok, okleveles sminkes. Tanulmányaimat a Mask Kft. smink és maszkmester oktató ügynökség sminkmesterképző tanfolyamán végeztem, mestereim Kristóf Ilus és Homa Andrea voltak. Már gyerekkorom óta rajzolok és minden vágyam az volt, hogy egy olyan kreatív szakmát találjak, ahol rajzolhatok. Azt hiszem a sminkeléssel, maszkolással megtaláltam azt a területet, ahol megvalósíthatom önmagam, és boldog vagyok, mert azzal foglalkozom, amit a legjobban szeretek.

Tóth Blanka sminkelés

Tóth Blanka sminkelés

Gyorsan és magabiztosan tudj sminkelni, könnyen válassz a termékek között, tisztába kerülj a 'miből-hova-mennyit' teszek alapszabályaival, úgy, hogy közben figyelembe veszed saját színvilágodat és arckarakteredet.

Tuti menü